Szerző: sammer

2001. október 18. 07:24

Mesterlemezre került az eredeti játék nélkül is játszható Rogue Spear: Black Thorn taktikai akciójáték küldetéscsomag

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy az eredeti játék nélkül is is futattható Tom Clancys Rogue Spear: Black Thorn küldetéscsomag mesterlemezre került,

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy az eredeti játék nélkül is is futattható Tom Clancy's Rogue Spear: Black Thorn küldetéscsomag mesterlemezre került, és hamarosan megkezdődik az üzletekbe szállítása. A Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear küldetéscsomagja az eredeti játék alapvető elemeit és grafikáját megőrizte, viszont számos új küldetés található benne, ami a történelem legveszélyesebb terrorista akcióit dolgozza fel újra. Az új küldetésekhez 14 új fegyvert kapunk, köztük a FAMAS rohampuskát valamint hat új többjátékos pálya is került a csomagba egy új, "magányos farkas" játékmóddal együtt. Ezen kívül a játék mellé egy bónusz CD-t is kapunk, amin előzetesek és dokumentációk kapnak helyet a Tom Clancy's Ghost Recon játékról, ami az Ubi Soft újabb készülő taktikai akciójátéka, köztük pedig interjúkat, játék közben felvett animációkat, terveket és fejlesztői jegyzeteket találhatunk.

A Tom Clancy's Rogue Spear: Black Thorn játékot a Red Storm Entertainment fejlesztette, aki a sorozat előző részeiért is felelős. Megjelenésére november elején lehet számítani.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.