:

Szerző: Barna József

2001. június 20. 18:47

A Creative új hangkártyájának rejtélye

[ExtremeTech] Az x-bit labs. a múlt héten hozta nyilvánosságra a Creative állítólagos új generációs hangkártya-családjának, az Audigynek a specifikációit, majd néhány nappal a hír megjelenése után egy, a chip képességeit bemutató prezentációt is közzétett.

A Creative Labs. egyik szóvivője azonban cáfolta, hogy a megjelentetett prezentáció a Creative-tól származik. S noha nem beszélt arról, hogy az abban közölt információk megfelelnek-e a valóságnak, azt elmondta, hogy "jelenleg egy új generációs termékcsaládon dolgozunk. Számos elképzelés merült fel, melyek közül ez csupán az egyik. Azt nem mondhatom el, hogy hol valós, hol nem a hír; ám még sok minden változhat addig, amíg a termék a boltokba kerül. A pontos név és a specifikációk még nem lettek bejelentve."

Természetesem elképzelhető, hogy a Creative-ot csupán az zavarja, hogy idő előtt kiszivárgott a fejlesztés alatt álló új hangkártya-család számos jellemzője. Bár azt is el kell mondani, hogy a korábban kifejezetten megbízható, nem hivatalos információkat megszellőztető x-bit labs. az utóbbi időben erőteljesen kezd felhígulni, ami az alaptalan, szenzációhajhász hírek egyre nagyobb arányú megjelenésében mutatkozik meg. Hogy mi az igazság, feltehetően hamarosan megtudjuk.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.