:

Szerző: Koi Tamás

2024. október 25. 14:09

Sűrű hétre számíthatnak az Apple-felhasználók

Október utolsó hetében ismét felpöröghet az Apple-marketinggépezet, jöhet egy rakás új hardver és vadonatúj szoftveres fejlesztés a Mac és iPhone termékvonalba.

Izgalmas, "bejelentésekkel teli hetet" jósol nekünk az X-en Greg Joswiak, az Apple marketingigazgatója, és nem, ezúttal nem jön semmiféle ijesztő dolog halloween alkalmával, mint tavaly, bár a lényeg gyakorlatilag ugyanaz - jönnek az új Mac-ek.

A Macbook/iMac/Mac termékvonal utoljára éppen tavaly október végén bővült ki az M3/Pro/Max processzoros konfigurációkkal, idén pedig nem túl meglepő módon az M4-es példányok érkezhetnek majd.

Az Apple M4 processzora egyébként már május óta elérhető, ám csak az iPad Pro tabletekben, szóval az új központi egység nem is igazán új, de a Mac-ekbe kerülő változat teljesítményére - főképp az NPU-t illetően - azért jó eséllyel erősen rágyúr még a gyártó.

apple_head

Kihalnak-e a hagyományos üzemeltetők?

Az üzemeltetői szakmát számos nagyon erős hatás érte az elmúlt években.

Kihalnak-e a hagyományos üzemeltetők? Az üzemeltetői szakmát számos nagyon erős hatás érte az elmúlt években.

Az új Macek mellett érkezik egy sor rendszerfrissítés is, például az iOS 18.1, amiben már elérhetők lesznek az Apple Intelligence mesterséges intelligencia eszközök, illetve azoknak egy része. Az Apple Intelligence-t ettől függetlenül Európában jó darabig hiába keressük majd, hogy a mi régiónk számára mikor nyitja meg a funkciók használatának a lehetőségét az Apple, arról eddig nem érkezett semmilyen hivatalos információ.

Bővítjük iOS- és Android-fejlesztői csapatunkat, ahová több új kollégát is keresünk. Dolgozz velünk nemzetközi csapatban, a legismertebb gyorséttermi lánc alkalmazásain.

a címlapról