:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. október 18. 14:32

Visszatérhet az olcsóbb YouTube Premium

Feleannyiba kerülhet a Premium Lite, mint a teljesértékű Premium, de még nem tudni, mikor vezetik be.

Megújíthatja a YouTube a Premium Lite előfizetési szintet, az új konstrukció tesztelése jelenleg is aktívan zajlik Németországban, Ausztráliában és Thaiföldön. Az olcsóbb előfizetéses csomag lényegében az alacsonyabb árért cserébe csak korlátozottan jelenít meg reklámokat. A legtöbb videót hirdetésmentesen nézhetik meg az internetezők, de a tájékoztató alapján „egyes zenei tartalmakon és Short formátumú videókon videóhirdetések jelenhetnek meg”, illetve a tartalmak keresése és böngészése közben is felbukkanhatnak reklámok.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben

Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Az eredeti Premium Lite előfizetést 2021-ben kezdték el tesztelni Európában, de csak pár évig volt elérhető, tavaly októberben megszűnt. A csomag egyetlen előnye a hirdetésmentesség volt, de nem kínált olyan további plusz funkciókat, mint az offline vagy a háttérben történő lejátszás.

Ausztráliában az olcsóbb előfizetéses csomag havi 9 dollárba kerül, míg a teljes értékű Premium havi 17 dollárba, így nagyjából megegyezik az eredeti Lite csomag költségével, ami jellemzően fele volt a normális előfizetés árának. Még egyelőre nem tudni, hogy az új konstrukció mikor válhat elérhetővé, a YouTube szóvivője szerint még nincsenek konkrétumok a globális bevezetésről, egyelőre felmérik az igényt az opcióra.

a címlapról

ENGINE

0

Elérhetővé vált a Unity 6

2024. október 18. 10:41

A játékmotor legújabb verziója jelzi az alapokhoz való visszatérést, és a sokat vitatott runtime modellt is mellőzi.

profit

0

Nem tud hibázni a TSMC

2024. október 17. 11:31

A cég az AI-nak és az okostelefon-gyártóknak köszönhetően ki sem látszik a megrendelésekből.