:

Szerző: Koi Tamás

2024. október 18. 13:05

A 4iG vállalati távközlési szolgáltatásai is új ernyőmárka alá kerülnek

A lakossági és kkv-üzletág mellett a 4iG alá távközlési vállalatok (nagy)vállalati szolgáltatásai is új márkát kapnak januártól.

Egy új márka bemutatása mindig izgalmas esemény, aminek meg kell adni a módját, pláne ha egy olyan, nagyszabású változásról van szó, mely több, korábban más név alatt futó cég termékeit érinti.

A 4iG Csoport a távközlési piacon ebből a szempontból is szép kihívás előtt áll, és bár az új lakossági- és kkv ernyőmárka, a One már túlvan egyfajta soft launchon, az (nagy)vállalati márkastrukturáról nem beszélt a cég.

Legalábbis mostanáig, az Infotér 15 konferencián ugyanis Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország és az Invitech ICT Services vezérigazgatója bejelentette, hogy a céges szolgáltatások 2025 januárjától 

ONE Solutions márkanév alatt lesznek elérhetők.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben

Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

A márkanevet az összes, jelenleg Vodafone, Invitech és Antenna Hungária által kínált közép- és nagyvállalati távközlési szolgáltatás átveszi majd a fenti időponttól, legyen szó mobil- és vezetékes termékről, SD-WAN megoldásokról vagy éppen biztonsági és kiberbiztonsági szolgáltatásokról.

a címlapról

ENGINE

0

Elérhetővé vált a Unity 6

2024. október 18. 10:41

A játékmotor legújabb verziója jelzi az alapokhoz való visszatérést, és a sokat vitatott runtime modellt is mellőzi.

profit

0

Nem tud hibázni a TSMC

2024. október 17. 11:31

A cég az AI-nak és az okostelefon-gyártóknak köszönhetően ki sem látszik a megrendelésekből.