:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. október 16. 14:54

Jön az első színes Kindle

Hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a Kindle Colorsoftot.

Az Amazon véletlenül idő előtt bejelentette egy azóta visszavont sajtóközleményben az új Kindle Colorsoft e-book-olvasót, ami az első színes kijelzővel ellátott Kindle modell lesz. Az eszköz leleplezése valószínűleg egy baki eredménye, azóta a a kapcsolódó oldalakat is  eltávolította az Amazon.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben

Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

A közlemény szerint a Kindle Colorsoft egy egyedi tervezésű oxid hátlapréteget kap, szoftveresen pedig továbbfejlesztett algoritmusok gondoskodnak a színek és a fényerő növeléséről. A színek megjelenítése leginkább a könyvborítóknál és illusztrációknál, illetve kiemeléseknél teszi látványosabbá az eddigi fekete-fehér megjelenítést.

Emellett nyolchétnyi üzemidő várható vezeték nélküli töltés támogatásával, vízálló kialakítással. A szivárgás szerint 279,99 USD (kb. nettó 104 ezer forint) áron fog kezdődni az új modell szállítása október 30-án - az időponthoz közeledve minden bizonnyal érkezik majd a hivatalos bejelentés is.

kindle

a címlapról

INTELBROKER

0

Betörhettek a Ciscóhoz

2024. október 16. 13:55

Még folynak a vizsgálatok az állítólagos adatlopással kapcsolatban, amely érintheti többek közt az olyan ügyfeleket, mint a a Verizon és az amerikai T-Mobile.

ÁRAM

2

Moduláris atomreaktorokból vásárol energiát a Google

2024. október 15. 13:45

Az AI-szolgáltatások miatt megnőtt áramigényt újabban atomreaktorokból származó energiával próbálják fedezni a techóriások, a Microsoft utána a Google is hasonló megállapodást kötött.