:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. október 15. 14:44

Összeomlanak egyes gépek a Windows 11 24H2 telepítése után

A Western Digital SSD-jeivel felszerelt eszközöket érintheti a probléma.

Nincs egyedül, akinél a Windows 11 24H2-es kiadására történő frissítés után kék halálos üzenetet kap a PC-je összeomlása után. A Microsoft már értesült a problémáról, így átmenetileg szünetelteti a frissítést egyes konfigurációkon.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben

Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Az eddigi információk alapján bizonyos Western Digital SSD-vel, egészen pontosan a  SN770 és SN580 modellekkel felszerelt gépeknél jelentkezik a hiba, miután a felhasználó a Windows Update szolgáltatáson keresztül frissíti az eszközt. Úgy tűnik, a probléma a Host Memory Buffer-t (HMB) érinti. A Microsoft ígérete szerint hamarosan érkezik a szoftveres javítás a problémára.

Két hete szintén kék halálokról számoltak be a felhasználók, mint kiderült, az Intel Smart Sound Technology (SST) illesztőprogramjai a jelek szerint inkompatibilis a Windows 11 24H2 verziójával.  

a címlapról

ÁRAM

1

Moduláris atomreaktorokból vásárol energiát a Google

2024. október 15. 13:45

Az AI-szolgáltatások miatt megnőtt áramigényt újabban atomreaktorokból származó energiával próbálják fedezni a techóriások, a Microsoft utána a Google is hasonló megállapodást kötött.