Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. október 11. 14:43

Cáfolja a YouTube, hogy nehezítené a reklámok átugrását

Egyszerűen csak máshogy fog működni az átugrásra szolgáló gomb.

Néhány felhasználó arra panaszkodott az elmúlt napok során, hogy a YouTube-on nehezebbé vált a hirdetések átugrása, mivel a szokásos visszaszámlálást mutató gomb helyett egy fekete téglalapot kezdett el megjeleníteni a lejátszó a gomb fölött. Többen arról számoltak be, hogy mobilon sem látni a visszaszámlálást.

Miután a Redditen szárnyra kapott a hír, miszerint a YouTube eltünteti a reklámok átugrására szolgáló gombot, a videóplatform cáfolta a pletykát. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a cég picit módosít a hirdetések megjelenítésekor használt elemeken.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben

Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Kollektív sárfürdő egy kiszivárgott fejvadász db-ben Tanmese egy Temuról rendelt fejvadász cégről és a hazai IT morális talapzatról lelépő, elit öngyilkos alakulatáról.

Az átugrás gomb nem lesz elrejtve, egyszerűen csak az átugorható hirdetéseknél a gomb a reklám elindulása után valamivel később, 5 másodperccel válik láthatóvá, addig egyébként sem lehetne rákattintani – magyarázza a bizonyítványt a cég. A változtatásokat pedig azzal magyarázza, hogy így kevesebb lesz a látható elem a hirdetéslejátszóban.

Via The Verge.

a címlapról

AI

9

Saját farkába haraphat az AI

2024. október 10. 13:22

A nagy nyelvi modellek elterjedése egyre csökkenti a nyilvános tudásmegosztást az online kérdezz-felelek platformokon, ezzel pedig megnehezítheti a jövőbeli modellek képzését.