Szerző: Koi Tamás

2024. október 9. 13:34

Sorsára hagyja a Galaxy Z Fold 2-t a Samsung

A Samsung Galaxy Z Fold sorozat rajtja finoman szólva nem volt minden problémától mentes, az előd hibáinak egy részét a második generációs változat azonban többé-kevésbé kiküszöbölte. Ettől függetlenül a készülék mostanra megérett a cserére a gyártó szerint.

A Samsung egyes, "kiválasztott" okostelefonjaira az idén év eleje óta hétéves szoftverkövetést vállal, ami négy OS főverzió-frissítést is magába foglal - ezzel jelentős mértékben elnyújtva az értékes készülékek avultatását.

galaxy_zfold2

Csakhogy a kiválasztott státusz - értelemszerűen - nem vonatkozik minden, korábban bemutatott csúcsmodellre, ami a mostanihoz hasonló helyzetet eredményezhet. A SamMobile kiszúrta ugyanis, hogy a Galaxy Z Fold 2 lekerült a Samsungnál a készülék-szoftvertámogatási listáról, vagyis a 

2020-ban piacra került, itthon 750 ezer forinton rajtoló foldable nem kap sem OS- sem biztonsági frissítést többé.

Home office: a hatalom fényes szimbóluma

Az IT-sok irodai visszatérésének témája igazi darázsfészek.

Home office: a hatalom fényes szimbóluma Az IT-sok irodai visszatérésének témája igazi darázsfészek.

A készülék egyébként eredetileg három operációs rendszer főverzió-frissítést kapott, a legutóbbi, az Android 13 2022-ben jelent meg. A Fold 2 ezt követően tavaly szeptemberben még frissült a One UI 5.1.1-es verziójára, ezután azonban már csak biztonsági frissítések érkeztek a telefonra - mostantól pedig azok sem.

Via SamMobile.

a címlapról

PI

0

Saját márkás SD-kártyákat ad ki a Raspberry Pi

2024. október 9. 14:09

Minden modellhez nagy teljesítményt és stabilitást kínáló saját SD-kártyákkal bővíti termékkínálatát a Raspberry Pi, emellett egy védőtok is érkezik a miniPC-khez.