Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. október 1. 14:16

Több órán át volt használhatatlan a PlayStation Network

A szokásosnál hosszabb leállással szembesült a Sony, de magyarázatot egyelőre nem adott rá.

Ismét használhatják konzoljaikat a PlayStation 5 és PlayStation 4 tulajdonosok a hétfői nagy leállás után: a PlayStation Network szolgáltatás állapotjelzője szerint mostanra már mindenhol helyreállt a szolgáltatás. A problémák szeptember 30-ról október elsejére virradóra kezdődtek, a felhasználók nem tudtak bejelentkezni a fiókjukba, a PlayStation Store is használhatatlan volt, ahogy a játékok és applikáció se indultak el.

A cég egyelőre annyit közölt, hogy a probléma megoldódott, de a leállás mögötti okokat nem részletezte. A kimaradás nagyjából nyolc órán át tartott, amire ritkán adódik példa, ráadásul minden PlayStation rendszert érintett, beleértve a PS Vita, PS3, PS4, PS5 platformokat.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Ez idő alatt a játékosok nem tudtak többszereplős játékokkal vagy egyjátékos játékokkal játszani, melyeknek feltétele lett volna előbb az online csatlakozás és bejelentkezés. Az offline játékokat nem érintette a dolog -  ilyenkor jogosan gondolkozik el az ember azon, hogy jó ötlet-e fizikai meghajtó nélküli modellekre átállni.

Via The Verge.

Október 2-án kraftie karrier-meetup a teljesítménymérésről - online és fizikai formában is.

a címlapról