:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. szeptember 30. 14:38

Meglepő, kik frissíthetnek elsőként Android 15-re

Nem a Samsung, és nem is a Google teszi elérhetővé elsőként az új operációs rendszert.

Az Android 15-ös verziójának bevezetése idén némileg szokatlanul zajlik: a béta fázis áprilisban indult, de szeptember végén még mindig nem landolt az operációs rendszer egyetlen Google Pixel eszközön sem. A Samsungnál sincs még semmi, holott a dél-koreai gyártó az elsők közt szokta telepíthetővé tenni felhasználóinak az Android-frissítéseket.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Idén meglepő módon a kínai Vivo a leggyorsabb az Android 15 bevezetésével, lehagyva a Samsungot és a Google-t is: már elérhetővé tette csúcsmodelljeire a Funtouch OS 15 stabil verzióját, amely Android 15-re épül, többek közt a Vivo X100-as sorozat darabjaira, a Vivo X Fold3 Pro-ra, sőt az iQOO 12-re is. A Vivo hivatalosan ma, azaz szeptember 30-án leplezi le a Funtouch OS 15-öt, de néhány eszköz már megkapta a frissítést.

A Funtouch OS 15 a Vivo egyedi, Android 15-ön alapuló felülete, amely az Android-frissítésbe beépített saját szolgáltatásokat is kiegészíti. Meglepő látni, hogy a Vivo a Google-t és a Samsungot is megelőzte, ez az első alkalom, hogy az Android-frissítés ennyivel hamarabb utat talál magának más gyártó készülékeire.

Október 2-án kraftie karrier-meetup a teljesítménymérésről - online és fizikai formában is.

a címlapról

morál

5

Romlott a morál az SAP-nál

2024. szeptember 30. 10:08

A cég belső felmérésének eredményei vélhetően összefüggenek a januárban bejelentett leépítésekkel.