:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 27. 11:02

Ennyit kell mostantól fizetned, hogy anyád is nézhesse a Disney+ -t

Régóta lehetett tudni, hogy a Disney+ is lecsap a felhasználói fiókok megosztására, mostantól pedig azt is tudni, mennyibe kerül egy plusz fiók hozzárendelése az előfizetéshez.

A Disney+ felhasználóit is utolérte a felhasználói fiókok megosztásának tilalma, melyet elsőként a Netflix indított útjára tavaly, mint utólag kiderült, komoly sikerrel.

Ám akárcsak a Netflixnél, úgy a Disney+ -nál is lehetőség van mostantól arra, hogy egy felhasználói fiókhoz további, háztartáson kívüli nézőt rendeljen hozzá az előfizető, függetlenül attól, hogy családtag vagy barát az illető.

starwars_grandma

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

A Netflixszel ellenétben egy Disney+‑előfizetéshez csak egy plusz felhasználó tartozhat, amelyet csak egyetlen háztartáson kívüli személy vehet igénybe. A plusz felhasználónak legalább 18 évesnek kell lennie, ugyanabban az országban kell laknia, ahol a Disney+‑előfizetést létrehozták, és nem lehet aktív vagy lemondott Disney+‑előfizetése. 

A plusz felhasználó díja havonta 1490 Ft,


azaz háromszáz forinttal több, mint a Netflix esetében - az opciót egyelőre csak a közvetlenül a Disney+ által számlázott előfizetésekhez lehet beállítani.

a címlapról