:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. szeptember 25. 15:00

Lehet, hogy már a Xiaomi sem csomagol töltőt a mobilja mellé

A jelek szerint az előrendelők kiváltsága lesz a Xiaomi 14T mellé járó ingyen töltő.

A Xiaomi a héten világszerte piacra dobja a Xiaomi 14T szériát, amivel követheti a Samsung és az Apple példáját, legalábbis ami a töltőadaptert illeti. A kínai cég még azon fáklyatartók közé tartozott, akik a telefonok mellé csomagolják a dobozba a fali adaptert is a töltő mellé, ezzel a hagyománnyal azonban már szakíthatnak a források elmondása alapján. A Xiaomi 14T és a 14T Pro megjelenésével a doboz vékonyabb lesz, és utána gyakorlatilag már csak a Motorola maradhat olyan nagy márka az európai piacon, ahol mindent egyben megkap a vásárló.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Egy másik szivárgás nem sokkal később már arról írt, hogy a korai vásárlók, (legalábbis Olaszországban) egy 102W-s gyorstöltő adaptert kapnak egy másik ajándék társaságában. Ezek alapján úgy tűnik, hogy ugyan a Xiaomi 14T mellé valóban nem jár majd alapból adapter, de az előrendelők ingyen kapnak egyet. Aki sajnos nem tartozik ebbe a körbe, annak külön kell majd vásárolnia kb. 60 euróért.

a címlapról