:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 25. 11:13

Sallangmentesebb és olcsóbb korlátlanságot ad a Telekom

Átalakította mobilos netcsomagjainak portfólióját a Magyar Telekom, ami ezúttal azoknak kedvez, akik korlátlan adatra vágynak, mindenféle további extra nélkül.

Úgy tűnik, pozitív vége lehet a Magyar Telekom egyéjszakás rendszerfrissítési kalandjának, nem csak azért, mert a jelek szerint az ügyfélszolgálati csatornák a vártnál valamivel hamarabb életre keltek.

A Telekom eddig úgy alakította a mobilos netcsomagjait, hogy a korlátlan netet biztosító ajánlatokhoz rendre hozzácsomagolt valami extrát, amivel a gyakran utazók, a szórakozni vágyók vagy éppen az egy előfizetést több eszközzel használni kívánó ügyfeleknek kedvezett.

De mi van, ha valaki szimplán csak korlátlan netet szeretne, mindenféle sallang nélkül?

mobiledata

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Az operátornál mától elérhető Korlátlan Net Basic nekik lehet jó választás, ráadásul ezt a csomagot a szolgáltató a korábban elérhető legolcsóbb korlátlan ajánlat 13090 Ft-os havi díjához képest 1000 forinttal olcsóbban is adja.

A portfólió az alábbiak szerint módosult még:

  • A Korlátlan Net Biztonság és Korlátlan Net Okosvilág csomagokat összevonták Korlátlan Net Plus néven változatlan, 13090 Ft-os havi díjjal,
  • Megszűnt a Korlátlan Net Utazás csomag,
  • illetve ahogy arról korábban írtunk, mától nem csak a korlátlan előfizetések kiváltsága az 5G-s hálózati hozzáférés.
a címlapról