:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 24. 09:29

Nem igazán azt kapták az iStyle potenciális iPhone-vásárlói tegnap, amit vártak

Egy véletlen baki folytán egy belső szervezeti változásokról szóló e-mail ment ki a nagyközönségnek az iStyle hírlevele helyett - meglehetősen rossz időzítéssel.

Az új iPhone-juk érkezése helyett többek között egy új kolléga érkezéséről kaptak e-mailt az egyik legnagyobb hazai Apple-viszonteladó, az iStyle hírlevelére feliratkozók tegnap délután.

A véletlenül rossz listára kiküldött e-mail meglehetősen szenzitív időszakban, az iPhone 16 széria bevezetésekor érkezett meg vélelmezhetően több ezer címzetthez.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Az e-mail az újonnan belépő kolléga nevét és fényképét egyaránt tartalmazta, akárcsak két előléptetett és három, a cégtől távozott munkatárs nevét, illetve azoknak az iStyle-nál eltöltött - esetenként meglehetősen rövid - pályafutásának idejét.

A cég az adatszivárgást követően nem sokkal egy újabb e-mailt is kiküldött a listára, amiben arra kérték a címzetteket, hogy töröljék a szervezeti változásokról szóló e-mailt a postafiókjukból.

a címlapról