:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. szeptember 23. 12:44

Három iPhone gyártását állította le az Apple

Akinek Apple Intelligence kell, annak muszáj lesz megvennie a legújabb iPhone-t.

Mint minden évben, az Apple rendhagyóan több iPhone-modellt is száműz portfóliójából a legújabb készülékei érkezésével. A gyakorlatnak megfelelően a a cupertinói cég leállítja az iPhone 15 Pro és Pro Max gyártását. Ugyan a kiskereskedőktől még továbbra is beszerezhető lesz ez a két készülék, de a cég többet már nem készít belőlük, így mér csak korlátozottan, a készlet erejéig kaphatók az üzletekben és webáruházakban.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

A két 2023-as készülék mellé csatlakozik a 2021-es iPhone 13 termékvonal is, ami eddig a legrégebbi, még gyártásban lévő széria volt. A teljes iPhone-család most az iPhone 14-ből és az iPhone 14 Plus-ból, az iPhone 15-ből és az iPhone 15 Plus-ból, a négy új iPhone 16-modellből, valamint a harmadik generációs iPhone SE-ből áll.

A kivezetett modellek ettől függetlenül természetesen továbbra is kapnak biztonsági és szoftverfrissítéseket, a közelgő iOS 18 például egészen a 2018-as szériáig visszamenőleg telepíthető lesz az almás telefonokra.

A cég idén bejelentett Apple Intelligence AI-funkciói egyébként az iPhone 16 széria mellett csak az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellen támogatottak.

Via AppleInsider.

a címlapról