:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 20. 14:04

Jubileumi gemkapocs is jár a Sony jubileumi konzoljai mellé

Egy-egy termék jubileuma mindig kitűnő lehetőség a fan service számára, amit ezúttal is meglovagol a Sony PlayStaiton üzletága, akárcsak tíz éve tette.

Harmincadik születésnapjához közeledik a Sony PlayStation termékcsalád, a japánok első videojátékát, a PS1-et 1994 végén bonthatták ki az első vásárlók Japánban, ezzel útnak indítva a konzoltörténelem egyik legsikeresebb termékvonalát.

06:04
 

Introducing the PlayStation 30th Anniversary Collection

Még több videó

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

A Sony a jubileum tiszteletére - csakúgy, mint tíz éve - idén is piacra dobja a PS5 és a PS5 Pro konzolok ünnepi változatát, mely néhány ponton eltér a hagyományos kiadásokhoz képest. Első ránézésre ez a hagyományos, a három évtizeddel ezelőtt használt szürke színű burkolatban, illetve a négyszínű PS-logóban nyilvánul meg.

Utóbbi a szintén szürke Dualsense kontrollerekre is felkerül, illetve egy matricát és egyebek mellett egy 

PS-logót imitáló gemkapcsot is tartalmazni fog a csomag.

A szett áráról szemérmesen hallgat a Sony, de ez legkésőbb szeptember 26-án kiderül, hiszen ekkor indul az előrendelés (a konzolok november 21-én kerülnek forgalomba).

A retroszínű PS5 Pro-ból egyébként csupán 12300 (sorszámozott) darab kerül majd a boltokba, szóval az igazán nagy PlayStation rajongóknak sietniük kell, hacsak nem akarják még drágábban másodkézből megvenni a szülinapos Sony-konzolt.

a címlapról