:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 20. 10:31

Ismét karbantartás lesz a Telekomnál

Újabb karbantartást végez informatikai rendszerein a Magyar Telekom, melynek időtartama alatt korlátozottan lehet elérni a legtöbb ügyintézési lehetőséget.

A legutóbbi, márciusi több napos karbantartás után jövő héten ismét informatikai karbantartást végez rendszerein a Magyar Telekom, igaz, a munka ezúttal talán kevésbé lesz komplex, legalábbis az érintett időszak alapján.

Míg a márciusi rendszerkarbantartás két napig tartott, addig a mostani szeptember 24-én 20 órától előreláthatóan másnap délig húzódik majd.

Ahogy korábban, úgy a folyamat most sem érinti az otthoni és mobilszolgáltatások működését, az ügyfélszolgálati csatornákon elérhető funkciókat viszont annál inkább.

Így az adott időszakban senki ne akarjon számlát befizetni, bármit módosítani a szolgáltatásán, illetve úgy általában az online ügyfélszolgálatot (beleértve a Telekom appot) használni.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

A szolgáltató cserébe az érintett idősávban mindenkinek korlátlan mobilnetet biztosít, ettől függetlenül aki a leállás ideje alatt külföldön tartózkodik és szűkösen fér bele egyébként is a mobilnet-keretébe, javasolt előre aktiválni egy netbővítőt, nehogy arra a pár órára mobilnet nélkül maradjon.

a címlapról