:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 17. 10:29

Egy évtizede kihalt műfajt támaszt fel a Telekom

Előrendelni ugyan nem lehet a hazai mobilszolgáltatóknál az iPhone 16 sorozat tagjait, regisztrálni a vásárlásra azonban már kettőnél is van lehetőség (Telekom, Yettel). Közülük a Telekom szeptember 20-án hoz egy kis retro vibe-ot is a vevőknek.

Lassan tíz éve annak, hogy utoljára arra vállalkoztak a hazai mobilszolgáltatók, hogy sorban állós, nulla órás értékesítéssel csapjanak bele az éppen aktuális új iPhone generáció forgalmazásába - ezek még azok az idők voltak, amikor globális sátoros ünnep volt egy-egy új iPhone bevezetése a rajongók számára.

Ezt az ünnepi érzést - mínusz a sátrakat - hozza most vissza a Magyar Telekom szeptember 20-án, az iPhone 16 széria értékesítésének kezdő napján a Millenáris G épületében egy launch party keretén belül, ahol az első vásárlók mindjárt át is vehetik a készülékeiket.

Őszi mix a ghost joboktól a kártékony bootcampekig

Ezúttal ismét több IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk.

Őszi mix a ghost joboktól a kártékony bootcampekig Ezúttal ismét több IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk.

Apró adminisztratív kellemetlenség, hogy ehhez előbb regisztrálni kell a szolgáltató weboldalán, aztán lehet várni szeptember 20-án a telefont, hivatalosan "egyeztetés és szűrés céljából", ahol a vásárlással kapcsolatos részleteket közlik a delikvensekkel.

Ez virágnyelven azt jelenti, hogy a regisztráció ezúttal sem garancia arra, hogy valaki boldog iPhone 16 tulajdonosként tér majd nyugovóra szeptember 21-én, a Telekom partyja után, ahol fellép az Analog Balaton és lesz DJ is (vezérigazgatói köszöntő viszont szerencsére nem).

Sokszor nem is egyértelmű, hogy hol is csúszott félre a projekt. A felhőbe migrálás kihívásairól, migrációs stratégiákról szól az AWS szeptember 20-i konferenciája, ahol nemzetközi AWS szakemberek, és esettanulmányok várják az érdeklődőket!

a címlapról