:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 9. 14:18

A kínaiak nagyon rákaptak a háromba hajtható Mate XT-re, pedig még ára sincs

Nagyot megy a Huawei első, két zsanérral rendelkező hajlítható kijelzős okostelefonja a cég anyaországában - pedig az értékesítés hivatalosan csak szeptember 20-án kezdődik.

Órákon belül leleplezik Cuprtinóban az iPhone 16 szériát, de Kínában most egészen máshol jár a helyi kütyümániások esze, hiszen érkezik a nemzeti hős, a hamvaiból feltámadt Huawei legújabb foldable telefonja, a Mate XT is, melynek különlegessége, hogy két zsanérral is rendelkezik, azaz háromba hajtható.

matext

A hagyományos, vertikális foldable készülékekhez képest egyharmadnyival szélesebb kijelzőfelület meghozta a hatását, ahogy a kínaiak patriotizmusa is, hiszen már csaknem hárommillió példányt rendeltek elő belőle a vásárlók úgy, hogy az előrendelés szombat délben kezdődött, és 

a készüléknek még nincs hivatalos fogyasztói ára.

HP Wolf Pro Security: Láthatatlan védelmi réteg a hibrid munka korában (x)

A kibertámadások 94 százaléka egy e-maillel kezdődik, ezért kiemelten fontos a végpontvédelem, főleg ha több alkalmazott is távolról dolgozik.

HP Wolf Pro Security: Láthatatlan védelmi réteg a hibrid munka korában (x) A kibertámadások 94 százaléka egy e-maillel kezdődik, ezért kiemelten fontos a végpontvédelem, főleg ha több alkalmazott is távolról dolgozik.

Tegyük hozzá, az Apple-nek úgy sikerült tavaly év végén a legtöbb okostelefont eladnia Kínában, hogy nemhogy háromba, kettőbe hajtható telefonja sincs, aztán most meg már benne sincs a gyártó az értékesítési volumen alapján felállított top5-ös listában. Mindez kitűnően mutatja, hogy a kínai okostelefon-piac mennyire turbulens, a gyártók piaci részaránya pedig 1-2 százalékponton belül mozog egymáshoz képest.

Sokszor nem is egyértelmű, hogy hol is csúszott félre a projekt. A felhőbe migrálás kihívásairól, migrációs stratégiákról szól az AWS szeptember 20-i konferenciája, ahol nemzetközi AWS szakemberek, és esettanulmányok várják az érdeklődőket!

a címlapról