:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 5. 14:45

Lehet bármilyen szupervékony, Amerikát nem veszi be a Honor Magic V3

Míg Honor Magic V3 nemzetközi megjelenése kapcsán a telefon helyett többnyire a kínaiak kissé suta trollkodása került reflektorfénybe, addig az USA-ban zavartalanul arat a Samsung-Google duó a foldable piacon.

Nem tudom most hirtelen összeszámolni, de van egy olyan erős tippem, hogy a foldable okostelefonok piacán tíz készülékből legalább nyolcat valamilyen kínai gyártó jegyez, aztán van a piacvezető Samsung, meg egyetlen amerikai szereplőként a Google, mely idén dobja, illetve dobta piacra a második Pixel Foldot.

Itt próbál magának egyre nagyobb szeletet kihasítani a tortából a Huawei égisze alatt működő Honor, mely most éppen a nemzetközi porondon is megméretteti a rekordvékonyságú Magic V3-at, mely az utóbbi hetekben többnyire a kínaiak sajátos trollmarketingjének köszönhetően került reflektorfénybe.

honor_magic_v3

A Magic V3 a napokban jelenik meg többek között Európában is, de biztos, hogy a korábbi modellekhez hasonlóan az Egyesült Államokban nem fog a boltokba kerülni.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Hogy ennek mi a konkrét oka, az nem teljesen tiszta, mindenesetre a kínai gyártók közül eddig mindegyik látványosan elkerülte az USA-t, talán a OnePlus és a Motorola az egyetlen kivétel, ez a két cég azonban láthatóan nem sok vizet zavar a globális okostelefon-szegmensben.

Pedig a Honorra nem vonatkoznak azok a szankciók, melyek az egykori anyacéget, a Huawei-t a mai napig sújtják, ettől függetlenül elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban nehezebben felejtik el, ki honnan jött, a kínaiak pedig jobb a békesség alapon nem húzgálják az oroszlán bajszát.

Via The Verge.

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról

nvda

11

Fekete kedd volt az Nvidia-nál

2024. szeptember 4. 12:53

A befektetők nyugtalanok, ráadásul érik az amerikai versenyhatósági eljárás a cég ellen.