:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 4. 13:55

Az X harcba indul nappaliért

A streamingszolgáltatók interfészéhez hasonló kezelőfelülettel, erősen béta üzemmódban rajtolt el az X okostévés applikációja.

Immár semmi sem menti meg a világ okostévéit attól, hogy Elon Musk kiterjessze a nappalik központi részét képező kütyükre is a hálóját. Tegnap megjelent az X TV applikáció első bétája, melynek akár komoly szerep is juthat majd az amerikai elnökválasztások során.

Az X TV egyelőre bizonyos Amazon Fire TV-ken, Google TV-t futtató okostévéken, illetve egyes LG és Samsung okostévéken érhető el.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Bár Musk az X-en egy elég látványos rövid videót osztott meg az applikációról, illetve annak interfészéről, a valós felhasználói tapasztalatok alapján a jelenlegi, kezdetleges verzió egyelőre csak arra jó, hogy az X-re feltöltött videókat lehessen vele nézegetni.

Az alapértelmezett ajánlórendszer ráadásul meglehetősen furcsa ízléssel és politikai súlyozással válogatja össze eleinte a tartalmakat.

Via Engadget.

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról