:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 2. 11:58

A telekomosoknak is drágul a Netflix

Nem egészen fél évvel azután, hogy megjelent a Telekom szolgáltatáskínálatában a Netflix, a távközlési cég ügyfelei számára is nőhet a havi előfizetési díj a streamingszolgáltató általános, régiós áremelésének hatására.

Október elsejével kevés kivétellel azokat is eléri a Netflix korábban bejelentett áremelése, akik a távközlési szolgáltatón keresztül fizetnek elő a streamingszolgáltatásra, azaz a szolgáltatás ellenértékét a Telekom számlázza tovább nekik a havi távközlési számlájuk részeként - derül ki a vállalat vasárnap közzétett tájékoztatójából.

Az áremelés mértéke megegyezik majd azzal, mely a Netflixre önállóan előfizető ügyfeleknél jelenik meg szeptember közepétől, azaz a Netflix Alap, a Standard és a Premium csomagok rendre 2490 Ft-ról 2890 Ft-ra, 3490 Ft-ról 3990 Ft-ra, illetve 4490 Ft-ról 5090 Ft-ra változik majd.

netflix_mirror

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

A Magyar Telekom április elején vált a Netflix előfizetések kvázi viszonteladójává, a cég ennek részeként a 2020. szeptember 4. után értékesített mobil adatcsomagok és a tévés díjcsomagok mellé értékesítette a streamingszolgáltató előfizetését, valamint létrehozott egy új, "Gigaerős Korlátlan Net + Netflix" mobilos adatdíjcsomagot is, melynek integrált része egy Netflix Alap előfizetés is.

Ennek a díjcsomagnak az ára egyelőre nem változik, a hozzá kapcsolható, Standard előfizetés-felár azonban havi 1000-ről 1100 Ft-ra nő, a Premium felár pedig szintén 10%-kal, 2000-ről 2200 Ft-ra változik október elsejétől.

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról