:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. szeptember 2. 10:51

Gyorsabban frissíti majd az appokat a Play Store

Akár három alkalmazáshoz is képes lesz szimultán letölteni frissítőcsomagokat az áruház.

Most már egyszerre három alkalmazás frissítése is lehetségessé válik párhuzamosan a Google Play Áruházból a régi metódussal szemben, eddig egyszerre csak egy apphoz töltötte le a csomagokat a rendszer, szigorúan egymás után. Az Apple egyébként már évek óta támogatja az appok egyidejű frissítését, szintén egyszerre három applikációval, a Google Play Áruházban ez eddig csak az új alkalmazások letöltésekor volt lehetőség.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

A cég egy ideje már teszteli a fejlesztést, ami a következő napok-hetek során válik láthatóvá több felhasználó számára szélesebb körben, és főleg az új telefonokra való átköltözéskor vagy visszaállítások után spórolható vele idő a hatékonyabb erőforrás-kihasználás mellett.

A Google hivatalosan még nem közölt ütemtervet a bevezetésről, de szerveroldali frissítés után a Play Store legfrissebb verzióját használva az androidosok egy része már most is használhatja.

 

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról