Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. augusztus 28. 14:42

Üzleti csomagokat kapott a Proton Drive

Erősödik a Proton alternatívája a konkurensekkel szemben.

A végpontig terjedő titkosítást kínáló, felhőalapú Proton Drive újabb szolgáltatással közelít a népszerűbb tárhelyek funkcionalitásához: a 2022-ben megjelent termék most professzionális szinttel bővül, lehetővé téve, hogy szervezetek és csapatok egyetlen termékre fizessenek elő, és ne kelljen külön regisztrálniuk a többi Proton termékre.

A Proton Drive for Business összes felhasználója 1 TB tárhelyet kap személyenként az eredeti 500GB helyett, és egy csomagon belül fizethetnek elő a többi Proton termék, köztük az e-mail-szolgáltatás, a naptár, a VPN és a jelszókezelő használatára.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

A Proton Drive összesen három különböző fizetős csomagot kínál a vállalkozások számára, melyek közül a legjutányosabb a Drive Professional opció, ami havi 5,99 dollárba kerül felhasználónként a kedvezményes időszakban, egyébként 9,99 dollárral kell számolni. Ez az alapszintű csomag, ami egy évre visszamenően ad lehetőséget a fájlok eredeti verzióinak visszaállítására.

A Proton Business Suite személyenként havi 12,99 dollárba kerül akciósan, normál ára 14,99 dollár. Felhasználónként ugyanannyi tárhelyet kínál, de hozzáférést biztosít a Proton Mail, a Calendar, a VPN és a Pass, a jelszómegosztó alkalmazás fizetős verzióihoz is, már 10 évre visszamenő visszaállítási lehetőséggel.

Akik személyre szabotabb üzleti előfizetést szeretnének, az Enterprise szintet választhatják, melynek árát a választott szolgáltatások alapján határozza meg a cég, és ebben már valamennyi funkció választható, vállalati szintű biztonsági fejlesztésekkel, 2FA támogatással, központi fiókmenedzsment eszközökkel.

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról