Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. augusztus 27. 14:39

Eltűnő posztok jöhetnek a Threads-re

Az automatikus archiválás funkció végül nem jött be a tesztelőknek, helyette a 24 óra után megsemmisülő posztokat vezetheti be a közösségi platform.

Jó eséllyel jönnek a 24 óra eltűnő bejegyzések a Threads-re, a közösségi platform szűk felhasználói köre már elérheti a funkciót tesztüzemben. Az automatikusan törlődő bejegyzések hasonlók az Instagramon használható Stories funkcióhoz, itt annyi különbséggel, hogy a szöveges bejegyzéseknek és az azokra adott reakcióknak is nyoma veszik az egynapos időintervallum letelte után, amit visszaszámláló jelez.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x)

Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Gyere el az AWS Hungary első felhőmigrációs rendezvényére! (x) Nemzetközi előadók, és valódi hazai tapasztalatok a személyes találkozás lehetőségével - szeptember 20-án a MagNet Házban.

Adam Mosseri, az Instagram vezetője  korábban azt is elhintette, hogy a Threads kísérletezik az automatikus archiválással, ami lehetővé tette volna, hogy a felhasználók  megadjanak egy tetszőleges dátumot, mely után a bejegyzéseik eltűnnének a hírfolyamból – ez azonban a tesztek alapján nem volt túl szimpatikus a célközönségnek, és jó eséllyel nem is lesz szélesebb körben bevezetve a platformra.

Viszont a kódok visszafejtésével foglalkozó Alessandro Paluzzi szerint az app forráskódjában vannak arra utaló jelek, hogy a 24 órán át megtekinthető posztok közzététele már közel van a szélesebb körű élesítéshez, noha a Meta hivatalosan még nem erősítette meg az érkezését.

A őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról