Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. augusztus 13. 12:27

Alvó mód időzítővel bővül a YouTube

Egyelőre csak a prémium tagok örülhetnek az új kapcsolónak.

A YouTube rendszeresen kísérletezik új funkciókkal, melyekkel vonzóbbá tehetné az előfizetős Premium szintet, a kísérleti funkciók létezését pedig általában nem is titkolja, ezen az oldalon csatlakozni lehet a kipróbálásukra. Hamarosan érkezik egy alvó mód időzítő, melynek segítségével bizonyos idő elteltével automatikusan szüneteltető lesz a videó lejátszása. Az időzítő beállítható 10-15-20-30-45-60 percre, vagy addig, amíg a videó véget nem ér.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Ugyan a videómegosztó ezzel nem talált fel semmi egetrengetőt, de a beállítás hasznos lehet azoknak, akik podcasteket, vagy fehér zajt szeretnek beállítani háttérzajnak elalváshoz. A YouTube kicsit azért lemaradt a versenytársaktól, a Spotify-ban már jó ideje megtalálható alvó mód időzítő.

A kísérleti funkciók honlapján olvasható információk szerint a funkció szeptember másodikán érkezik, de a streaming platform remélhetőleg idővel kiterjeszti az elérhetőségét a nem fizető felhasználók számára is.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról