Szerző: Koi Tamás

2024. augusztus 6. 12:41

Ezeken a képeken egy okostelefont rejtettünk el

Főszponzorként a közvetítések technikai lebonyolításába is beszállt a párizsi olimpián a Samsung Electronics, mely a kommersz technikát használta a vitorlásversenyek onboard felvételeihez.

Miközben a szervezőknek és a versenyzőknek olykor a természettel, pontosabban a széllel, illetve tegnap éppen annak hiányával kellett küzdeni a párizsi olimpia Marseille-ben megrendezett vitorlásversenyein, a közvetítés során ismét szerepet kaphattak a megnyitón látott Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefonok.

A készülékeket ezúttal a július 30-i és augusztus 2-i vitorlásversenyeken szereplő hajókra telepítették, de jutottak telefonok a vízben lévő bójákra és a szörfversenyeken (kitesurf és windsurf) a sportolók vállára is - áll a Samsung ma kiadott közleményében.

galaxy_s24_ultra_olimpia_2024__vitorlásverseny_írország

galaxy_s24_ultra_olimpia_2024__vitorlásverseny_új-zéland

galaxy_s24_ultra_olimpia_20_24_vitorlásverseny_japán

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Ezek a telefonok aztán az eredeti rendeltetésüktől némileg eltérően a versenyek során onboard felvételeket küldtek a közvetítést lebonyolító Olympic Broadcasting Services-nek (OBS), mely pontosan meg nem nevezett "további olimpiai partnerekkel" karöltve az élő közvetítésbe kapcsolta a telefonok kameraképét.

A Samsung idén eléggé alaposan kimaxolta az olimpiai szponzorizációban rejlő lehetőségeket, hiszen amellett, hogy ezúttal is jutott minden versenyzőnek egy csúcskészülék ajándékba, a fentebb említett S24 Ultrák a megnyitón is ott voltak minden olimpiai küldöttség hajóján, és persze ne feledkezzünk meg a dobogón készülő kötelező szponzor-szelfiről, melyet értelemszerűen egy egyedi, olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6-tal kell elkészíteniük a sportolóknak (többnyire a bronzérem tulajdonosának).

a címlapról