Szerző: Koi Tamás

2024. július 19. 13:41

Szakítólevélben küldené el a Pixel 9 versenytársait a Google

Augusztus közepén jönnek a Google új Pixelei, melyekről most a megjelenés előtt nem egészen három héttel hivatalosan is lerántották a leplet.

Mondjuk az eddigi szivárogtatások után nem annyira meglepő, mindenesetre a Google most már egyáltalán nem csinál különösebb titkot abból, hogy augusztus 13-án két új Pixel okostelefon, a Pixel Pro 9 és a Pixel Pro 9 Fold is piacra kerül majd. 

00:30
 

Introducing the Google Pixel 9 Pro Fold

Még több videó

A cég a két újdonságot most egy rövid, egyenként félperces kedvcsináló videóval is promózza, amin a hardverből a kameraszigeten kívül sok minden nem látszik, de hát nem kell minden puskaport ellőni idő előtt, mert akkor ki a fene lenne kíváncsi az élő bemutatóra?

00:30
 

Introducing the Google Pixel 9 Pro

Még több videó

Természetesen 2024-ben nincs AI nélkül telefonbemutató, így a Google is behozza gagként, hogy valaki egy szakítólevél megírását kéri a Geminitől, a címzett pedig mi más lenne, mint a régi telefon.

Sajnos a Gemini outputját már nem olvashatjuk a szpotban, mindenesetre aki tényleg szakítani szeretne a régi mobiljával egy Pixel 9 Pro kedvéért, annak jó hír, hogy a Google okostelefonja hivatalosan is forgalomba kerül majd hazánkban: a hagyományos kialakítású változatot az operátorok közül a Yettel veszi fel a kínálatába, illetve a mobil más retail csatornákban is feltűnik majd.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról