:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. július 18. 14:32

Egy tokkal iPod varázsolható egy Apple Watchból

Az ikonikus lejátszóból merített ihlet a tinyPod tok tervezője.

Önmagában nem hangzik túl izgalmasan, hogy létezik egy Apple Watch órákhoz tervezett tok, az már inkább, hogy a tinyPod nevű kiegészítő a cég egy másik termékéből inspirálódik. A tinyPod a 21. század egyik úttörő eszköze, az iPod külsejét nyúlja, lényegében az okosórából egy iPodot csinál - feltéve ha a 4-9. generációs órákról, illetve a Watch SE modellekről van szó. Ehhez hozzátartozik a lejátszó jellegzetes kerek, érintésérzékeny vezérlőfelülete, a görgethető scroll wheel is. A tinyPod a Newar néven ismert, Snapnél dolgozó tervező terméke.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

Az Apple két éve hagyott fel a zenelejátszói kínálatában elérhető utolsó mohikán, az iPod Touch gyártásával, ezzel a cég teljesen felhagyott a dedikált lejátszók készítésével. A 2007-ben bemutatott iPod Touch az iPod termékvonal utolsó nagy túlélője volt, valójában egy mobilhálózati csatlakozás és funkciók nélküli iPhone - és kvázi ebből a kütyüből nőtte ki magát az Apple máig legnagyobb példányszámban eladott, legsikeresebb hardverszériája, az iPhone (a két termékvonal olyannyira édestestvérnek számított eleinte, hogy az Apple egészen 2010-ig párhuzamosan frissítette mindkét termékcsaládot).

A tinyPod egyelőre előrendelhető, szállítása valamikor még a nyár folyamán várható. Az olcsóbb alapváltozat már 29, 99 dollárért beszerezhető, de a scroll wheellel ellátott verzió már lényegesebben többe, 79, 99 dollárba kerül.

00:31
 

This is tinyPod

Még több videó

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról