Szerző: Koi Tamás

2024. június 25. 12:47

Csak nem a Hello Data 2.0 jön a Yettelhez?

A Yettel, illetve akkor még Telenor talán legemlékezetesebb termékbevezetése a Hello Data tarifák 2017-es megjelenése volt. A nagyfogyasztók körében kedvelt díjcsomag nem élt sokáig, most azonban érkezhet helyette egy új konstrukció.

Hogy a francia forradalom közelgő évfordulója ihlette-e, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre fantasztikusan aktuálisan csengő "Adatforradalom" néven kezdett hirdetni a Yettel a napokban a weboldalán, illetve a közösségi média felületein egy promóciót, mely egy új havi előfizetéses konstrukció megjelenését vetítheti előre az év kellős közepén.

Amellett, hogy a promócióban a Yettel értelemszerűen leadeket gyűjt, arra is kíváncsi, hogy az Adatforradalom 8 pontja (sic!) közül kinek mi a legfontosabb. Hahaha, természetesen mindegyik, amiből egyenesen következik az is, hogy az új konstrukció komoly sansszal:

  • korlátlan adatot biztosít majd,
  • megfizethető lesz,
  • elköteleződésmentes lesz (azaz nem lesz hűségidő).

yettel_flatrate

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

És persze van még öt teljesen kamu választási lehetőség (egyszerű és gyors legyen minden, legyen stabil a hálózat - tényleg?), de már az első hármat olvasva deja-vu érzése lehet a veterán yetteleseknek, hiszen a 2017 májusában (amikor a szolgáltatót még Telenornak hívták) hangsúlyozottan promóciós jelleggel bevezetett, azóta gondosan beszántott Hello Data tarifák szakasztott ezekkel a paraméterekkel rendelkeztek.

Csak emlékeztetőül, az akkori legolcsóbb, korlátlan adatot kínáló díjcsomag, a Hello Data Start havi bruttó 5500 Ft-ba került, ehhez képest a mostani kínálatban szereplő legolcsóbb, hűségszerződés nélküli, korlátlan belföldi adatforgalommal kecsegtető Yettel Prime Plusért 15500 Ft-ot kell fizetni havonta.

Ebből egyenesen következik, hogy bármit is jelent be jövő héten a Yettel, a logika azt diktálja, hogy az jó eséllyel valahová a két tarifát elválasztó tízezer forintos sávba lesz árazva.

Már ha díjcsomag helyett nem egy sima mobilnetes opciót dob be a Yettel - ilyen is van a szolgáltatónál jelenleg, a bármilyen havi tarifa mellé aktiválható korlátlan mobilnet opció 12490 Ft-ba kerül és az aktuális számlázási időszak végéig biztosít korlátlan belföldi adatkeretet.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról