:

Szerző: Koi Tamás

2024. június 26. 13:46

Ennyi volt, Google Podcasts, új menüponttal gazdagodik a YouTube

Vasárnap újabb google-szolgáltatás ment a süllyesztőbe, a Google Podcasts a cég eddigi gyakorlatát követve valójában nem szűnt meg, csak átköltözött egy másik platformra.

Vasárnap végleg lejárt az ideje a Google saját podcast-platformjának, a Google Podcasts-nek, mely először az Egyesült Államokban szűnt meg, majd június 23-tól minden más régióban lehúzta a rolót.

A népszerűbb podcasteket ezt követően is meg lehet majd hallgatni a Google szolgáltatásain keresztül, hiszen a korábbiaknak megfelelően a platform alapján a jövőben a YouTube Music biztosítja majd. A cég ugyanakkor azoknak a dolgát is megkönnyítené, akik nem kívánják a YouTube-spinoff applikáció telepíteni vagy használni.

podcast_mic

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így a YouTube androidos és iOS-es verziójában egyaránt megjelenik fokozatosan mindenki számára egy "podcastok" menüpont a jobb alsó sarokban lévő "Te" (You) ikonra bökve.

A Google ezzel egy újabb, kisebb lépést tett annak érdekében, hogy a podcasthallgatási élményt javítsa, igaz, a cég áprilisban tett hangzatos ígéretei a YouTube Music podcastplatformmá tuningolása kapcsán ezzel együtt is még kevéssé látszanak megvalósulni.

a címlapról