:

Szerző: Koi Tamás

2024. június 10. 13:16

Ha szeretsz repülni, november 19-re jegyed van a pilótafülkébe

A tegnapi Xbox Games Showcase eseményen végre kiderült, mikor jelenik meg minden fotelpilóta kedvenc játékának, a Flight Simulatornak az új kiadása.

Aki szeret repülni és van otthon számítógépe vagy Xboxa, valamilyen formában biztosan találkozott már a Microsoft Flight Simulator sorozatával, mely a világtörténelem talán legismertebb, több mint négy évtizedes múltra visszatekintő játéksorozata.

Pedig egyetlen lövést sem puffantanak el benne, helyette viszont a legkülönfélébb szituációkban lehet berepülni az egész világot, mely a fejlesztések és a számítógépes grafika fejlődésének köszönhetően ma már elképesztően élethűen jelenik meg a monitorokon.

02:34
 

Microsoft Flight Simulator 2024 – Xbox Games Showcase 2024

Még több videó

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Xbox Games Showcase alkalmával most végre megjelenési dátumot kapott a tavaly bejelentett Flight Simulator 2024, melyre már csak nem egészen fél évet kell várni, hiszen az új rész november 19-től válik majd elérhetővé.

A Microsofthoz tartozó Asobo stúdió az új részbe a hagyományos, kereskedelmi járatok és egyéb sport- és magánrepülések mellett többek között hőlégballonos repülést, helikopteres keresést és mentést, légi betegszállítást és tűzoltó repülést is beépített, de később jönnek még olyan extrák, mint az Air Race vagy éppen a VIP transzfer.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.