:

Szerző: Koi Tamás

2024. június 7. 13:43

Skateparkot csinálnál a lakásból? Erre az appra van szükséged!

Az Apple Vision Pro headsetjéhez több érdekes, olykor kifejezetten fura alkalmazás is megjelent eddig. Ezek egyike, a Skatrix kapott most nagy frissítést.

Már csak napok kérdése, és bejelentheti az Apple, hogy a cég első AR/VR headsetje, a Vision Pro a nemzetközi piacokon is megjelenik, úgyhogy ideje, hogy megérkezzenek azok az alkalmazások, vagy alkalmazásfrissítések, melyek kedvet csinálnak a 3500 dolláros (Európában ki tudja hány ezer eurós) kütyü megvásárlásához.

00:42
 

Skatrix Pro 2 0 trailer 4k

Még több videó

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Niantic szempontjából az időzítés nem is lehetne jobb, a stúdió a héten kiadta ugyanis a Skatrix Pro gördeszka-szimulátor első komolyabb frissítését, melynek lényege, hogy a korábbi, teljesen virtuális pályák után az alkalmazásban gördeszkázó, a headsetet viselő felhasználó által irányított srácok immár a szoba minden bútordarabját, berendezési tárgyát és alkotóelemét felhasználhatják a különböző mutatványaikhoz.

A Skatrix egyébként jelenleg 20 dollárba kerül, ami igazán eltörpül a Vision Pro fent említett árához képest, mindazonáltal kinek ne érne meg minden pénzt az, hogy lásson egy virtuális avatart a mosógépen, a kanapén vagy éppen az alvó macskán gördeszkázni?

Via Engadget.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.