:

Szerző: Koi Tamás

2024. június 6. 14:47

Tényleg aláírt egy női mellet az Nvidia főnöke

Az Nvidia tőzsdei szárnyalását illetően tényleg nincsenek szavak, ezzel párhuzamosan szépen nő a vállalat újdonsült rajongóinak a száma is. Olyanoké, akik egészen másra vágynak, mint egy gyors videokártya.

Amikor a céged értéke éppen átlépi a HÁROMEZER MILLIÁRD DOLLÁRT, ezzel már csak rongyos százmilliárdra vagy attól, hogy te vezesd a világ legértékesebb cégét, óhatatlanul a népszerűségi listák élére, de legalábbis a figyelem középpontjába kerülsz, bárhol is jelenj meg.

Jensen Huang lazaságához eddig sem fért sok kétség, az Nvidia 61 éves elnök-vezérigazgatójához például már szinte hozzánőtt jellegzetes fekete bőrkabátja, ám amikor a tajvani Computex egyik zsúfolt standján egy nő arra kérte, írja alá a mellét, még ő is visszakérdezett: biztosan jó ötlet ez?

huang_mell

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Aztán a szavakat tettek követték, a kosztümre pedig odakerült az aláírás, ami talán nem született volna meg, ha nincs ez az őrületes AI-bumm, Huang pedig továbbra is kizárólag videokártyákat húzna elő a bőrkabátja belső zsebeiből.

Tulajdonképpen kijelenthető, hogy Huang segítségével ma már - legalábbis a képernyőkön - szinte bárki bárkinek a melleit aláírhatja, köszönhetően az egyre kifinomultabb deepfake-eljárásoknak, melyek mögött jó eséllyel éppen az Nvidia valamelyik AI-gyorsítója számolja a matekot.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.