:

Szerző: Koi Tamás

2024. május 29. 13:30

Végre igazi alapművek érkeztek a Vision Pro-ra

Az Apple Vision Pro headsetjét talán leggyakrabban ért kritika az ára mellett, hogy alig van rá értelmezhető alkalmazás. Ennek most vége.

Az Apple Vision Pro headsetje állítólag nem fogy túl jól manapság, melynek egyik elsődleges oka a 3500 dolláros ár mellett, hogy egyszerűen nincs mire használni a kütyüt, a szoftverfelhozatalban nincsenek ott azok az angol kifejezéssel élve killer appok, melyek meghozzák egy vevő kedvét ahhoz, hogy az említett 3500 dollárt az Apple-nek adja.

00:30
 

Job Simulator I Apple Vision Pro Trailer

Még több videó

Az ínséges időknek azonban vége, hiszen a Google tulajdonában lévő Owlchemy Labs jóvoltából mostantól két VR-klasszikus, a Job Simulator és a Vacation Simulator is elérhetővé vált a Vision Pro alkalmazás-piacterén.

00:30
 

Vacation Simulator I Apple Vision Pro Trailer

Még több videó

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az appok műfaja voltaképpen VR-játék, az egyikben dolgozni kell, illetve mindenféle munkahelyi kihívásoknak megfelelni (pl. kávéfőzés), a másikban pedig nos,... vakációzni.

A két játék egyébként eredetileg 2016-ban és 2019-ben jelent meg és többek között PlayStation VR-en és az Oculus szemüvegein is fut - a Vision Pro változat 20 dollárba (Job Simulator) és 30 dollárba (Vacation Simulator) kerül.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.