:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 13. 14:40

Megjöttek a videóklipek a Spotify-ra

Elindult az új formátum bevezetése a streamingplatformon, de első körben csak 11 piacon láthatók a rövid videók.

Először tavaly nyáron reppentek fel a hírek, miszerint a podcastek után a hosszabb zenei videók felé fordulna a Spotify, amivel az Apple Music példáját követné. A streamingszolgáltatás most elindította a béta tesztelési időszakot, amely a prémium előfizetéssel rendelkezők számára kínál hozzáférést a zenei videókhoz mobiltelefonon, asztali számítógépen és tévén olyan előadók kiválasztott számához, mint Ed Sheeran és Ice Spice.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Egyelőre nem csak az elérhető videók katalógusa korlátozott, de a programban résztvevő országok is, mindössze 11 piacon: Brazíliában, Kolumbiában, Németországban, Indonéziában, Olaszországban, Kenyában, Hollandiában, Lengyelországban, Svédországban, a Fülöp-szigeteken és az Egyesült Királyságban élők láthatják megjelenni az új funkciót. A streamingszolgáltató egyelőre nem osztott meg információkat azzal kapcsolatban, hogy mikor teszi elérhetővé a többi országban a videóklipek lejátszását.

A hosszabb klipekkel való bővítéssel a Spotify erősebb pozícióba helyezhetné magát olyan versenytársaival szemben, mint a YouTube és a TikTok.  A konkurens Apple Music már most is hatalmas videós katalógust kínál az előfizetők számára, néhány éve pedig indított egy 24 órás videócsatornát is.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.