:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 9. 14:23

Újabb futurisztikus hajszárítóval állt elő a Dyson

Lehet még hova fokozni a high-tech hajszárítást.

A Dyson ikonikus Supersonic hajszárítója 2016-os bemutatkozása óta nem változott különösebben, ezért okozott meglepetést, hogy a New York-i divathéten a gyártó bemutatott egy vadiúj modellt. A csőalakú „Supersonic r” könnyebb kialakítást kapott az újratervezett fűtőelemnek köszönhetően, így majdnem fele olyan nehéz, mint elődje, a kialakítás a hosszú órákon át dolgozó fodrászok munkáját próbálja könnyebbé tenni.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A további részletekbe nem is mennénk bele túlságosan, a hajszárító legérdekesebb újdonsága, hogy a továbbfejlesztett hajszárító mágnesesen csatlakoztatható kiegészítői (diffúzor, szórófej, fésű, stb) RFID chipeket kaptak a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében. A szenzoroknak köszönhetően a hajszárító a csatlakoztatott kiegészítőtől függően végez beállításokat a motor fűtésén, hogy beállítsa az ideális légáramlást és hőmérsékletet. A felhasználók emellett elmenthetik a személyre szabott beállításaikat is a későbbi használathoz.

A "Supersonic r" nem meglepő módon ismét eléggé drága, 570 dollárba (kb. nettó 205 ezer forint) kerül, és a várólistára feliratkozó profi hajszobrászok juthatnak hozzá egyelőre az Egyesült Államokban.

supersonic-r

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.