:

Szerző: Koi Tamás

2024. február 6. 14:38

Meg is van a Vision Pro legidegesítőbb problémája

Pár napja került forgalomba az Egyesült Államokban az Apple első AR/VR headsetje, a Vision Pro, melynek szoftvere értelemszerűen messze van még a kiforrott állapottól.

Mi az első dolog, amit egy újdonsült Vision Pro headset tulajnak el kell végeznie, miután használatba vette a 3500 dolláros kütyüt? Nyilván azonnal kimenni vele az utcára hogy mindenki lássa menyire extrém menő (vagy nem) egy ilyen eszközzel a levegőben hadonászva sétálgatni - de van egy ennél is fontosabb momentum:

Az eszköz jelkódját alaposan észbe (vagy ha nem megy, máshová) vésni.

visionpro_user

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Bloomberg tudósítása szerint legalábbis ha valaki elfelejti a Vision Pro jelkódját, annak csak és kizárólag egy Apple Store-ban tudják helyreállítani a készülékét vagy ha éppen nincs a közelben szaküzlet, akkor el kell küldeni a headsetet a legközelebbi szervizbe futárral.

A hibás jelkódokkal való próbálkozás mindenesetre egy idő után meglehetősen időrablónak tűnhet, mivel a Vision Pro szoftvere több hibás próbálkozás után letilt és csak később engedi újra próbálkozni a viselőt.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.