:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 24. 14:00

Már a Samsung egyes szórakoztatóelektronikai termékei is barkácsolhatók házilag

Okostelefonok és tabletek után egyes otthoni szórakoztatóelektronikai eszközökre is kiterjesztette otthoni javítási programját a Samsung.

A Samsung érezhetően lát kompetitív előnyt a terméktámogatás új, mostanában kibontakozó válfajában, az otthoni javításban, vagyis amikor a felhasználó saját maga, akár otthoni körülmények között javíthat meg bizonyos kütyüket. Legalábbis erre utal, hogy a cég most egyes otthoni szórakoztatóelektronikai termékekre is kiterjesztette a programot.

A koreaiak házibarkács-programja 2022-ben indult, az otthoni javítás lehetősége azonban eleinte kizárólag okostelefonokra korlátozódott, ám azok közül egyre több típusra.

tv_repair

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A program tavaly indult el Európában, decemberben pedig Magyarországon is, mostantól pedig már nem csak okostelefonok és tabletek, hanem egyes, kurrens televíziók, monitorok, hangprojektorok és a Freestyle projektor második generációja is bekerült az otthon javítható készülékek közé.

A Samsung szerint a javításokhoz legtöbb esetben elegendő egy keresztfejű csavarhúzó, ugyanakkor továbbra is ajánlott hozzá némi szakértelem, vagyis előképzettség vagy kitűnő műszaki/technikai érzék nélkül továbbra is érdemes inkább szakszervizre bízni a javítást.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.