:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 19. 14:21

Nem fogod elhinni, mennyivel emeli meg díjait a Yettel tavasszal

Meglepetés! A Yettel Magyarország is megemeli márciustól mobiltarifáinak havi díját, méghozzá úgy, hogy a Vodafone és a Telekom közé pozícionálta be magát, legalábbis az árváltozás mértékét tekintve. Pár tized százalékkal.

Valóságos versenycunami zajlik a magyarországi távközlési piac prominens szereplői között, már ha létezik egyáltalán ilyen szó, mindenesetre a Telekom, a 4iG/Vodafone/Digi és a Yettel közti öldöklő küzdelemre lassan tényleg nem lehet eléggé eposzi jelzőket találni, akár arról van szó, hogy az ügyfelek kedvében kell járni, akár annak ellenkezőjéről vagy éppen mindkettőről egyszerre.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Yettel Magyarország is ebben a cipőben jár, hiszen egyik kezével, elvesz, másik kezével meg ad, mert bár megtehetné, hogy a tavalyi 17,6%-os átlagos pénzromlás mértékében korrigálja díjcsomagjainak havi díját március 5-től, mégsem teszi.

Hanem 15,3 százalékkal fogja.


Ez egyébként éppen 0,1 százalékkal kevesebb, mint a Vodafone még tavaly bejelentett díjkorrekciójának mértéke és 0,3 százalékkal több, mint a Telekom hét elején közölt száma.

Gyors kalkulációnk szerint a Vodafone ezzel összességében két év alatt 24%-ot emel majd, a Telekom 29,5%-ot, a Yettel pedig 29,9%-ot, nem számítva persze a kedvezményeket.

Vidám, madárcsicsergéstől és versengéstől hangos kikeletet mindenkinek!

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.