:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 10. 14:33

Konkrétabb útmutatókat ad a YouTube egészségügyi vészhelyzet esetén

Mostantól az egészségügyi vészhelyzetekkel kapcsolatos keresésekre jóval konkrétabb, segítségnyújtáshoz használható videókat sorol fel a YouTube találati oldala.

Az egészségügyi vészhelyzetekben a gyors és megfelelő ellátás sokszor életet menthet - egy stroke vagy egy szívinfarktus felismeréséhez, netán egy artériás vérzés elállításához pedig egyre többen kérnek segítséget a különböző internetes platformoktól, így többek között a YouTube-tól.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Mostantól a Google videomegosztó platformja jóval szakszerűbb találatokat listáz majd a különböző vészhelyzetekre jellemző keresőkulcsszavak használata során, így a betegek stabilizálhatók és az állapotuk további romlása a mentőegységek kiérkezéséig megakadályozható vagy legalábbis lassítható.

Az egyetlen, nem elhanyagolható csavar, hogy az Amerikai Vöröskereszt támogatásával megvalósuló projekt egyelőre csak és kizárólag az amerikai bajba jutottakon segít - igaz, két nyelven (spanyolul és angolul) is.


Esetükben is a YouTube első körben arra hívja fel a figyelmet, hogy bármilyen, azonnali ellátást igénylő egészségügyi vészhelyzet esetén hívják a 911-et, csak utána kezdjenek el videókat nézegetni a neten.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról