:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. január 5. 11:17

Tényleg létezik az Xbox-kenyérpirító

A kenyeret sem úgy pirítja, mint más eszközök.

A Microsoft korábban már bebizonyította, hogy bizonyos, először mémnek gondolt termékeit tényleg komolyan gondolja, például az Xbox Series X formájú minifrigót. A szénhidrátokért rajongó gamerek egy másik konyhai eszközt is kaptak, egy Xbox Series S-re hasonlító kenyérpirító került piacra, ami ráadásul a kenyérszeleteket sem úgy süti, ahogy más kenyérpirítók, mivel stílusosan egy Xbox logó látható az eszközből kipattanó étken.

Vannak extrák is: hat választható fokozat, kivehető morzsatálca, LED-es visszaszámláló, és egy kifejezetten kiolvasztásra szánt mód, amivel akár fagyasztott gofrikat lehet hamar fogyasztható állapotúvá varázsolni. Ráadásul egyszerre két szelet pékáru is belefér.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A kenyérpirítót ábrázoló képek egy éve bukkantak fel először a neten egy francia oldalon, de mivel az amerikai kiskereskedelmi lánc, a Walmart online webáruházában 39,99 dollárért (kb. 14 ezer forint) ténylegesen megvásárolhatóvá vált (igaz, azóta már elfogyott a készlet), ezért bebizonyosodott, hogy nem áprilisi tréfáról van szó.

Arról egyelőre nincs hír, a későbbiekben egyéb régiókban is elérhetővé válhat-e a kenyérpirító, illetve hogy a Microsoft mikor beszél róla hivatalosan, és mivel magyarázza ezt az egészet.

bread

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról