:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 23. 11:30

Már úgy is lehet jelentkezni a Google Meeten, mint a suliban

A videókonf-app jelentkezés funkciója gombon túl kézemeléssel is aktiválhatóvá vált.

A Google Workspace üzleti és oktatási felhasználói számára is elérhetővé vált a Google Meet videókonferencia-szolgáltatás legújabb újítása, méghozzá a gesztusvezérlés. A felhasználók a frissítésnek köszönhetően egyszerűen a kezük felemelésével jelezhetik a meeting moderátorának, hogy mondanivalójuk van, nem kell megnyomni a szándékot jelző, eddig megoldásként kínált „kézemelés” gombot.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A funkció lényegében ugyanazt a célt szolgálja, mint az eddig bevált gomb, csak természetesebb módon. A funkció alapértelmezetten nem működik, engedélyezéséhez a Google Meet beállításai közt a reakciókra vonatkozó szekció alatt kell bekapcsolni a kézfeltartásra vonatkozó kapcsolót.

Hogy a kamera be legyen kapcsolva, és a résztvevő a kezét jól láthatóan, a testétől és arcától elkülönülten tartsa, magától értetődő, de azért a keresőcég leszögezi, hogy így fog működni a dolog.

meet

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.