Szerző: Koi Tamás

2023. november 22. 13:10

A legrosszabb főnök is ember, boldog karácsonyt mindenkinek!

Idén korán kezdődik a karácsonyi szezon az Apple-nél, mely elkészítette az idei ünnepi kisfilmjét - természetesen most is a saját technológiájával.

Az idei iPhone-bemutató után a karácsonyi kisfilmjét is iPhone-nal forgatta, majd Mac-en vágta az Apple kreatív stábja, a műfaj pedig ezúttal a kifejezetten sok türelmet igénylő stop motion animáció.

A végeredményt sok szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki szívből gyűlöli a főnökét és lelki társat keres magának ebben.

03:56
 

Fuzzy Feelings | Apple Holiday Film

Még több videó

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

A Fuzzy Feelings című kisfilm persze ennél valamivel magasztosabb üzenettel bír, hiszen a kreativitásban rejlő erőre hívja fel a figyelmet, illetve arra, hogy mindez hogyan változtathatja meg azt, ahogy egymásra és a világra tekintünk. Jelen esetben történetesen éppen egy iPhone 15 Pro kameráján keresztül.

01:09
 

Fuzzy Feelings: Behind the Scenes | Apple

Még több videó

Az animációs rövidfilmnek werkfilmje is van, aki kíváncsi, mekkora hidegvér kell ahhoz, hogy egy ilyen produkció elkészülhessen, feltétlenül nézzen bele.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.