Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 15. 14:20

Az Asus szerint nincs nagy baja az alaplapnak, amin hibásan szerepel egy szó

De természetesen adott a lehetőség a cserére.

Nemrég írtunk róla, hogy kellemetlen visszhangja lett az Asus apró mellényúlásának, amikor is a legújabb 700 dolláros, a népszerű Neon Genesis Evangelion anime franchise-hoz kapcsolódó különleges alaplapra sikerült hibásan nyomtatni egy fontos kifejezést. A hardvergyártó Rog Maximus Z790 Hero EVA-02 kiadása baromi jól néz ki, de ahogy JayzTwoCents YouTube-videós felhívta rá a figyelmet, az „Evangelion” kifejezés helyett egy felesleges „n” betűnek köszönhetően „Evangenlion” felirat olvasható rajta.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

A cikkek megjelenése után az Asus közzétette hivatalos reakcióját, amelyben elismeri, hogy az alaplap bal oldalán látható díszítőrészen az „Evangenlion” felirat hibásan szerepel, ezért elnézést kér a vásárlóktól – cserébe egy évvel meghosszabbítja a termék garanciáját, illetve adott a hibás elem cseréjére vonatkozó lehetőség.

Ugyanakkor a cég fontosnak tartotta kiemelni: a tipográfiai hiba pusztán esztétikai probléma, ami nem befolyásolja a hardver teljesítményét vagy használhatóságát.

asus_evangelion_board_1

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.