:

Szerző: Koi Tamás

2023. november 10. 12:08

Nagyon péntek van az OTP netbankjának és mobilbankjának

Nem tervezett leállással szembesülhettek a legnagyobb magyar kereskedelmi bank ügyfelei pénteken a reggeli óráktól.

Péntek délelőtt országos leállás sújtotta a legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank, az OTP ügyfeleit, akik a reggeli óráktól kezdődően nem tudnak belépni az internetes és mobilos felületekre. A szituáció dél körül valamelyest javult, a mobilos felületre ugyan a HWSW saját tapasztalatai alapján esetenként be lehetett már jelentkezni, de a funkciók egy része továbbra sem működik.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az "új internetbankot és mobilbankot" érintő technikai hiba hátteréről az OTP egyelőre nem tett közzé semmilyen részletes információt azon kívül, hogy a különböző közösségi felületeken jelezte, hogy mindent megtesznek a szakemberek a probléma elhárításának érdekében.

A felhasználói visszajelzések alapján a bankkártyás műveletek, így a bankkártyás fizetés és az ATM-használat zavartalanul működik.

Frissítés: A szolgáltatás péntek kora délutántól újra problémamentesen használható.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.