:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 2. 14:29

Európában is drágul a YouTube Premium

Egyelőre csak pár országot érint az áremelkedés, de a fokozatos intézkedés lassan minket is elérhet.

A Google júliusban jelentette be, hogy az amerikai piacon megemeli a a reklámmentességet és egyéb előnyöket kínáló YouTube Premium előfizetés árát, így sejthető volt, hogy idővel más országokba is begyűrűzik az áremelés. A keresőóriás friss tájékoztatása szerint Európában, az ázsiai-csendes-óceáni térségben és Dél-Amerikában is többet kell hamarosan fizetni a felhasználóknak, egészen pontosan november elsejétől lehet az új díjszabás szerint élvezni a csomag előnyeit Argentínában, Ausztráliában, Ausztriában, Chilében, Németországban, Lengyelországban és Törökországban. Az áremelés fokozatosan történik, és természetesen az aktuális számlázi ciklus lejártával lép érvénybe az új díj.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Nem kizárt, hogy nemsokára a magyar felhasználóknak is magasabb összeggel kell számolniuk havonta, bár erre vonatkozóan még nincsenek hivatalos információk. Hazánkban jelenleg 1790 forintba kerül a sima egyéni havi előfizetés, a családi csomag pedig 2690 forintért érhető el. A YouTube Premium előfizetés nyár óta a korábbi 11,99 dollár helyett már 13,99 dollárba kerül havonta az USA-ban, ami nagyjából 17%-os drágulást jelent, az éves csomag esetében pedig a korábbi 119,99 dollár helyett már 139,99 dollár az árazás.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.