:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. október 13. 13:58

Üzletláncot épít a Netflix

Enni, szórakozni és vásárolni lehet majd a streamingszolgáltató fizikai boltjaiban.

Új területre merészkedik a világ legnépszerűbb SVOD-szolgáltatója, hogy monetizálja a népszerű tévéműsorok iránti rajongást: sokoldalú szabadidős elfoglaltságokat nyújtó üzletláncot kezd el kiépíteni. A Netflix House névre keresztelt Netflix-üzletek különféle étkezési, szórakozási és vásárlási élményeket kínálnak majd a rajongóknak, akik még egy Squid Game tematikájú akadálypályát is kipróbálhatnak.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A tervek szerint az első két "Netflix-ház" 2025-ben nyílik meg az Egyesült Államokban, de a későbbiekben a  világ más országaira való terjeszkedés is a koncepció része, a cég egyelőre a további helyszínek kiválasztásán dolgozik. Az üzletekben emellett váltakozó installációkat lehet megtekinteni, főleg népszerű sorozatok által inspirált éttermekben lehet étkezni, a paletta a gyorséttermi ételektől az igényesebb ételekig fog terjedni.

A médiacégektől nem meglepő, hogy vidámparkokat, jelmezeket, játékokat és egyéb merchandise termékeket vezetnek be karaktereik és műsoraik népszerűsítéséhez, lévén újabb bevételi forrást jelenthetnek. A Netflix marketingstratégiáját korábban már több alkalommal kritizálták a producerek, és a saját üzletlánc ilyen téren is segíthet erősödnie a márkának.

netflix_stroe

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.