:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. október 5. 12:35

Nem tudtuk, eddig mi hiányzik a Gmailből: hát az emojik

Már hangulatjelekkel is lehet reagálni az üzenetekre, mint a csevegőappokban.

Az elmúlt időszakban üdvös fejlődésen ment keresztül a Gmail levelező, többek közt a fejlettebb MI-nek köszönhető a válaszlevelek szövegezésére ajánlatot mutató Smart Reply. De eddig nem volt különösebb megoldás arra a helyzetre, amikor az ember egyszerűen semmit nem akar válaszolni, csak kifejezné érzéseit vagy viszonyulását egy üzenethez kapcsolódóan, vagy akár csak annyit, hogy látta azt.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Google bejelentette, hogy az azonnali üzenetküldőkben és chatalkalmazásokban látott emoji-reakciókat is beépíti a levelezőbe, tehát a jövőben már hangulatjelekkel lehet reagálni az egyes üzenetekre, ahogy a chatelések során is a különféle sorokra. Az emojikat tartalmazó menüt az e-mail alján, a válasz és továbbítás gombok mellé helyezett smiley ikonnal lehet előhívni.

A funkció egyelőre androidos eszközökön válik elérhetővé, de a következő hetekben iOS platformra és a webes böngészőkben elérhető Gmailbe is megérkezik.

gmail_emojik

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.